Gérvágó korong az alapos munkáért

A precíz és megfelelő szögekért a gérvágó fűrész a felelős. Aki alapos munkát szeretne végezni, nem hagyhatja figyelmen kívül ezt a szerszámot és természetesen nagy hangsúlyt fektet arra is, milyen gérvágó korong kerül a gépre. Hogyan érdemes választani? Az biztos, hogy először valamelyik ismert gyártó jól csengő nevét keressük a fűrészen, magyarán, a megbízható cég terméke már fél siker.

Érdemes megvizsgálni, hogy milyen kiegészítőkkel, extra funkciókkal rendelkezik a szerszám. Amire még ezek mellett mindenképp érdemes figyelmet fordítani, az a gérvágó korong. A vágási minőség a fogak méretétől függ. Nagy fogakkal a vágás durva lesz, ráadásul nem lehetséges a festett, lakkozott vagy laminált tárgyak kivágása. Ilyen célból kis fogakkal kell gérvágó korongot venni.

A kínálatunkban szereplő Expert for Aluminium körfűrészlap extravékony alapteste csökkenti a súrlódást és az anyageltávolítást, kevesebb energiát fogyaszt, simává és könnyűvé teszi a vágást. Alkalmas fémek, műanyagok, epoxigyanta és fa vágására egyaránt. A fűrészlap minden elterjedt akkumulátoros és sínes gérvágóhoz használható.

Sarokcsiszoló korongok, a sokoldalú munkavégzők

Aki egy sokoldalú energiabombát akar működtetni a barkácsműhelyében, az sarokcsiszolót is gyűjtsön a szerszámkészlet mellé! Jó minőségű sarokcsiszoló korongok is kellenek majd! Mit is tud ez a gép? Vágni, darabolni és csiszolni, vékonyabb és vastagabb felületeket egyaránt. Érdekes, hogy a felületek sarkait tudja csiszolni a legkevésbé, hisz a sarokcsiszoló korongok kör alakúak.

A különböző munkálatokhoz a régebbi típusú gépeknél nagyon nehéz volt a tárcsa cseréje, a mai fejlett technológiának és a felhasználói igényeknek köszönhetően azonban ez már nem probléma. Sőt, vannak olyan gépek, amelyek a különböző tartozékok váltogatását kifejezetten támogatják.

Honlapunkon jelenleg akciósan kaphatóak a kiváló minőségű Bosch sarokcsiszoló korongok, amelyek igen nagy választékban állnak rendelkezésre. A fémhez és inoxhoz használatos Best For Inox a vágás, nagyolás és finomcsiszolás műveletét végzi el egyetlen koronggal, ezért mindenképpen jó választás, de természetesen más paraméterekkel rendelkező tárcsák is vannak.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.