Biztonságos tepsi szilikon fogantyúval

Egyáltalán nem veszélytelenek a konyhai műveletek, hiszen sütés közben bármikor lecsaphat bennünket a forró olaj, esetleg az edény füle égeti meg a kezünket.

Ez utóbbi kiküszöbölhető, ha a tepsi szilikon fogantyúval kerül használatba. Ez a fajta fogantyú ugyanis nem melegszik fel, tehát akár szabad kézzel is megfoghatjuk, hogy kivegyük a sütőből, amikor már készen van a finomság. Elegáns, tartós és igazán praktikus szilikon füllel rendelkező példányok vásárolhatóak meg az edenyshop.hu internetes áruházból.

Olyan modellek is vannak ezek között, amelyekhez akciós áron juthatunk. Kiváló ötlet megragadni a lehetőséget, mert így egy bizonyos összeget meg is takaríthatunk, miközben megvesszük a biztonságos terméket.

2000 Forintot spórolhatunk meg például a készleten lévő, 3 részes Berghome Line tepsi szett megvétele esetén. Természetesen 3 különböző méretű edény található a készletben, amiket az ételek elkészítéséhez használhatunk. Ne feledje, a tepsi szilikon biztonságot nyújt Önnek a konyhában!

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.