Az ügyvezető igazgatók kedvence a főnöki fotel

Egy ügyvezető igazható, marketing vagy eladás csoportvezető, illetve bármilyen magas beosztásban dolgozó személy irodájából nem hiányozhat a minden igénynek megfelelő íróasztal, szék és fotel. A kényelmes főnöki fotel remek eszközt jelent, amikor az ember nem érzi már kényelmesnek a székét és szeretne ott helyet foglalni, ahol talán kreatívabban tud gondolkodni.

A főnöki fotel természetesen a vendégek fogadására is tökéletes, hiszen azoknak egy kényelmes helyet biztosít. Nem mellesleg a főnöki fotel az exkluzív megjelenésével erőt sugároz egy igazgatói irodában. Olyan ülőalkalmatosságról van szó, aminél nagyon fontos a komfort, de nem lehet megfeledkezni az állíthatóságról és az ergonomikus kialakításról sem.

Sok modell mostanság már hintamechanikával van ellátva, ami azt jelenti, hogy alkalmazható egyenesen pozícióban és kényelmesen döntve egyaránt. A főnöki fotel tartósságát és hosszú élettartamát igazolja, hogy a teherbírása sokkal nagyobb egy szimpla irodai széknél. A magas háttámlának köszönhetően megfelelő megtámasztást ad a hátnak, deréknak és fejnek.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.