Az MTBSZE megalakulásának története

Hazánkban a munkaerőpiacon megfigyelhető egy tendencia, ahol egyre több és több munkakör igényli, hogy valamilyen formában képviseljék és összegyűjtsék a szakmabelieket. Nem régen jött létre az MTBSZE, avagy a Magyar Társadalombiztosítási és Bérügyi Szakemberek Egyesülete, amely ezzel a tevékenységgel foglalkozókért jött létre.

Fő célja nem kevesebb, mint ezen az adott területen munkálkodók összefogása, valamint segítése a lehető legtöbb módon. Példának okáért, zártkörű csoportban történik a kommunikáció, valamint a szakmai anyagok továbbképzések által könnyedén elérhetőek. Az MTBSZE merőben újat mutat, mint az korábban megszokott lett volna.

Még állásajánlatok is megtalálhatók időről-időre, amelyekkel a karrierjük elején állókat segítik. A jogszabályok értelmezése és gyakorlatba való átültetése szintén egy olyan terület, amiben az MTBSZE élen jár, ugyanis, mint minden hivatás esetében, itt is meg vannak a sajátosságok és speciális elemek. Tagfelvétel folyamán további előnyökhöz lehet jutni, amelyeket a való életben egyszerű hasznosítani.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.