Az ingyen webáruház nem mindig az, amire számítunk

Ha valami ingyenes vagy díjmentes, az mindenkinek kecsegtető, ugyanakkor egy ilyen ajánlat komoly kétségekre ad okot, hiszen kinek érné meg, hogy mindenféle juttatás nélkül adjon valamit másoknak?! Az ingyen webáruház lehetősége is igazán jól hangzik, de ha utánanézünk a dolgoknak, vagy egy kicsit átgondoljuk az ajánlat részleteit, akkor beláthatjuk, hogy nem egészen úgy van, ahogy azt elsőre feltételeztük.

Általában az ingyen webáruház vagy nem teljesen díjtalan, mert csak kérnek valamit cserébe, csak nem pénzt, hanem például reklámfelületet, vagy pedig nem azt kapjuk, amit szeretnénk. Egy ilyen webshop általában sablonok alapján készül, így az egyéni igényeket nem tudják kielégíteni, nagyon nehezen módosíthatóak és a mai kor elvárásainak sem feltétlenül felelnek meg.

Például egy ingyen webáruház esetében, értelemszerűen nem várható el a keresőbarát jelleg, pedig ez a mai világban nélkülözhetetlen az ügyfelek bevonzása érdekében. A keresőbarát weboldal létrehozása, illetve egy meglévő honlap keresőoptimalizálása külön szolgáltatás, tehát egy költségmentes ajánlat nem fogja ezt tartalmazni.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.