Állítható magasságú járóbot

Különféle kórok következtében, a betegeknek vagy idős személyeknek járást segítő eszközre lehet szükségük, ami megkönnyíti számukra a mozgást. Erre a célra megfelelő járóbot vásárolható a harmoniagyogyaszat.hu webáruházból. A termékpaletta több modellt is magába foglal, például a GM 4341 típusú állítható járóbot egy funkcionális T-markolattal van ellátva.

Könnyített alumíniumból készült, a markolata műanyag, a talpain pedig tapadást biztosító botvég gumi található. A szárán elhelyezett stifttel lehet állítani tízféle magasságban. Feltétlenül tudni kell, hogy a járóbot beállítása akkor a leginkább megfelelő, ha a markolata csípő és csukló magasságban van.

Négy színben kapható ez a termék a webshopban, feketében, vörösrézben, bordóban és kékben. Megvételét az Országos Egészségpénztár is támogatja, vény ellenében olcsóbban vásárolható meg. Igen nagy segítséget jelent egy ilyen járóbot a beteg embereknek, de ugyanakkor más típusok szintén fellelhetőek a készleten. Van kampós, anatómiai fogantyúval ellátott, de 4 részre összecsukható típus is.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.