A kannabisz olaj körültekintő használata

Hazánkban a CBD hatóanyagú készítmények forgalmazása mondhatni szinte gyerekcipőben jár, ezért annak hatásával és használatával kapcsolatban igen sok a téves adat.

Egy termék eladását nem lehet arra alapozni, hogy a fogyasztónak előnyös információk leírására helyezzük a hangsúlyt, hiszen ezek a produktumok tulajdonképpen étrend kiegészítők, így az alapot képező kannabisz olaj minden tulajdonságával és annak felhasználásával meg kell ismertetni a leendő vásárlót. Alapos tanulmányozást követően a megfelelő terméktípust könnyedén tudja majd kiválasztani.

Ahogy az várható volt, az egyik leggyakoribb tévhit, hogy a kannabisz olaj a növényi eredetét tekintve egy bódító hatású gyártmány. Maga a növény valóban tartalmaz mámorító érzést keltő THC vegyületet, azonban a mélyreható szakértelemnek köszönhetően, ezt szinte teljes mértékben kivonják az olaj készítésekor, így gyógyászati konzultációt követően, akár gyerekeknél és sportolóknál is alkalmazható a szer.

Körültekintő használat mellett, olyan egészségügyi nehézségek kezelésében nyújthat támogatást a kannabisz olaj, mint például az alvászavar, a szorongás enyhébb formája, a különböző bőrproblémák vagy a depresszió.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.