A gyerek fellépő sokoldalú segítő

A szeme fénye nem akar a kedvenc bilijéről WC-re váltani? Előfordulhat, hogy a baba nem hajlandó leszokni a biliről, pedig már ideje áttérnie a WC-re. Mit tegyünk vagy mit vegyünk ebben az esetben?

Vegyünk fontolóra egy univerzális tartozékot, ami segít neki abban, hogy pillanatok alatt hozzászokjon a felnőtt WC-hez. A gyerek fellépő segítségével gyorsan hozzászokhat a felnőtt illemhelyhez, a tanulási folyamat pedig a lehető legkönnyebb lesz. A praktikus gyerek fellépő megkönnyíti a kicsiknek a WC-re való önálló felülést. A termék hipoallergén anyagból készült, ami teljesen biztonságos a gyermekek egészsége szempontjából. A fellépő könnyű és egyszerűen mozgatható. A kis lurkók idővel képesek lesznek önállóan mozgatni és a szülőknek csak irányítaniuk kell majd a folyamatot.

A felületet csúszásmentes anyag borítja és ismerős rajzfilmfigurákat ábrázoló színes rajzok díszítik. Emiatt az egész folyamat szórakoztató lesz és akár játékká is válhat. A gyerek fellépő motiválja a babát, aki többé nem érzi azt, hogy elválasztják a bilitől.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.