16-os gyerek bicikli a nagyobb családoknak is

Előbb vagy utóbb elérkezik az ideje a régi, játékméretű kerékpárok elajándékozásának, majd beszerezni egy olyat, ami nemcsak minőségben, hanem biztonságban is sokkal fejlettebb.

A 16-os gyerek bicikli nagyjából 5-6 éves korig használható, ráadásul amennyiben szükségét érezzük, használhatunk mellé pótkereket is. A 4 kerék felszerelése biztosítja, hogy a kicsik ne essenek el, majd ahogy belejönnek a tekerésbe, módosítani lehet a kerekek magasságán.

Ezáltal eleinte végig a földet érintik, később már csak a kanyarokban, végül pedig leszerelhetjük. Szín szerint választhatunk neutrális feketét vagy fehéret, de rózsaszínt, lilát a lányoknak és világoskéket, zöldet a fiúknak.

A kontrafékes bicikliket bármelyik gyerkőc gyorsan megtanulja kezelni, így nem kell attól félni, hogy véletlenül balesetet okoznának. A 16-os gyerek bicikli márkától függően már 30.000 Ft-tól beszerezhető és a nagyobb családoknak is tökéletes opció a vásárláshoz, mivel a jó minőségű terméket a kisebb testvérek is megörökölhetik.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.